top of page

NEVER STOP EXPLORING

" We've loved every minute of our journey "

STORYBOARD

- xxx - 

The Road to Santiago

Van 12 mei tot 14 juni 2007 zijn Hans van Otterdijk en ik samen de ruim 2.6oo km lange tocht naar Santiago de Compostela gefietst.Verder lezen? Klik opBOTAFUMEIRORomantische Strasse

In de zomer van 2008 heb ik samen met mijn vrouw Nelly de 440 km lange fietstocht "Romantische Strasse" in Duitsland gefietst. Er bestaat geen intensievere manier om Duitslands bekendste fietsroute af te leggen: met de fiets! Er is ook geen andere manier van reizen waarbij de zintuigen meer worden geprikkeld en waarbij het landschap in het juiste tempo verandert.


Verder lezen? Klik op ROMANTISCHE STRASSE

Op de fiets naar Rome

Van 8 mei tot 3 juni 2010 zijn Hans van Otterdijk, mijn fietsmaatje naar Santiago de Compostela (2007) en ik samen de ruim 2.200 km lange tocht naar Rome gefietst.


Verder lezen? Klik opROMA  


Maison Trois

Van begin juni tot medio september 2010 ben ik (net als in 2011 en 2012) in Brossac (Zuid-Frankrijk) geweest, waar ik voor 'Famieliehuisje in Frankrijk' op Centre de Loisirs Étang Vallier voor 3 maanden het beheer van 9 vakantiewoningen op me heb genomen.Verder lezen? Klik opBROSSAC


The Gambia Experience

Van 10 november tot 8 december 2010 was ik voor de Heart for Gambia Foundation in Gambia om daar gedurende één maand als vrijwilliger de aanleg van een schoon drinkwater project op de St. Peter's School te Lamin te begeleiden.Verder lezen? Klik op LAMIN

A Trail in Tibet

In april 2011 was ik -samen met dochter Annette- bijna een maand in Tibet. Tijdens deze cultuurreis trokken we van Lhasa, gelegen in Tibet, over de spectaculaire ruige natuur van de Tibetaanse hoogvlakte naar Kathmandu in Nepal. Onderweg deden we -via oude pelgrimsroutes- Boeddhistische tempels, indrukwekkende musea, groteske paleizen en prachtige kloosters aan, terwijl we sliepen in guesthouses en tenten. We voeren over de Yurlang rivier en we bivakkeerden op het dak van de wereld: de Himalaya. We wandelden naar het mediatieoord Chim-puk en naar het op 5.200 meter hoogte gelegen .... Mount Everest Base Camp !!

Verder lezen? Klik op TASHI DELEK

Fietsen naar Praag

Op 7 mei 2011 stapten Hans van Otterdijk, mijn fietsmaatje naar Santiago de Compostela (2007) en Rome (2010) en ik op de fiets voor de 1.250 kilometer lange fietstocht naar de St. Vitus kathedraal in Praag.


Verder lezen? Klik op BECHEROVKA

The Coast to Coast Walk

Van 13 mei tot 3 juni 2012 heb ik -samen met dochter Annette- de 307 km lange Coast to Coast Walk in Engeland gewandeld. De Coast to Coast Walk, is een van de meest populaire Britse lange-afstand wandelroutes. De 307 km lange wandelroute start in St. Bees aan de Cumbrian Coast en eindigt in Robin Hood's Bay aan de Noordzee. De route loopt door ...


Verder lezen? Klik op JUST FOLLOW THE BLUE LINE

The Gambia Challenge

Van 17 februari tot 10 maart 2013 was ik, samen met Cees van de Ven, voor een periode van drie weken in Gambia.

Dit om daar namens The Heart for Gambia Foundation de aanleg van een schoon drinkwater project op de Methodist Lower Basic School in Marakissa te begeleiden.


Verder lezen? Klik op MARAKISSA

The Taste of Burgundy

In de zomer van 2013 was ik gedurende 8 weken in Bourgondië om daar voor HAT-Tours de ruim 300 km lange bike & barge tour van Dijon naar Tournus te begeleiden.Verder lezen? Klik op ANNA MARIA VThe Way of St. Andrews

Van 10 mei 2014 t/m 8 juni 2014 hebben Hans van Otterdijk (mijn fietsmaatje naar Santiago de Compostela, Rome en Praag) en ik de 2.200 km lange pelgrimstocht naar St. Andrews in Schotland per fiets afgelegd.


Verder lezen? Klik opST. ANDREWS CATHEDRALCycling The Limes

Van 6 juli 2015 t/m 8 augustus 2015 hebben Hans van Otterdijk (mijn fietsmaatje naar Santiago de Compostela, Rome, Praag en St. Andrews) en ik de 2.050 km lange pelgrimstocht naar de St. Stefanus Basiliek in Boedapest per fiets afgelegd.

 

 

Verder lezen? Klik op DONAUPIRATEN

 

Zuiderzeeroute

Van 2 t/m 9 augustus 1016 hebben Hans van Otterdijk en ik de Zuiderzeeroute gefietst.Verder lezen? Klik op JOHNNY & THE GANSTERS OF LOVE
In het spoor van de Vikingen

Van 24 juni tot 17 juli 2017 hebben Hans van Otterdijk en ik de bijna 2.000 km lange fietstocht naar de Dom van Oslo per fiets afgelegd.
Verder lezen? Klik op NAAR DE NOORDKAAPDe groene weg naar de Middellandse Zee

Van 13 juli tot 7 augustus 2019 hebben Hans van Otterdijk en ik de 1.500 km lange fietstocht naar de Cathédrale de la Major in Marseille per fiets afgelegd. Met het uitrijden van Luxemburg hebben wij nu in totaliteit 18 landen van Europa befietst.


Verder lezen? Klik op INDALO


 

Our Great Story


Trails of the Unexpected

  • Europa Radweg   |   Cycling to Berlin

  • West Highland Way   |   From Milngavie to Fort William

  • St. Cuthbert's Way   |   From Melrose to Holy Island


Travelz Unlimited

  • Travelz to Santiago de Compostela

  • Travelz to Rome

  • Travelz to Budapest

bottom of page